HÁZIREND

A házirend a konditerem rendeltetésszerű használatára, állagának megőrzésére, biztonságos üzemeltetésére és az ott tartózkodók egymás közti viselkedésére vonatkozó szabályokat tartalmazza.

A konditerem területére belépni csak érvényes bérlettel vagy napi jeggyel lehet! Az öltözőbe, konditerembe, csak a recepción történő bejelentkezést követően lehet bemenni!

A bérletek, illetve napijegyek megvásárlása és szolgáltatásaink igénybevétele, a Házirend elfogadását jelentik! A Házirend a recepción, a yoga teremben, a spa-részlegben kifüggesztésre került. A honlapunkon szintén megismerhető, és a szolgáltató komplexum területén tartózkodó összes jelenlevőre vonatkozik.

A bérletek névre szólnak, csak tulajdonosaik vehetik igénybe, át nem ruházhatóak. A bérletben foglalt szolgáltatások a bérleten feltüntetett lejárati időn túl nem vehetők igénybe!

A teremben váltócipő és törölköző használata kötelező! A teremben tilos papucs, szandál, illetve mezitlábas edzés! A teremben kizárólag felsőtestet is takaró sportruházat használata kötelező.

A terem és a létesítmény eszközeit mindenki kizárólag saját felelősségére – fittségi állapotát ismerve – használhatja!

Edzőterem területén tilos:

A dohányzás, drog és az alkohol fogyasztása! Csak palackos ital használata engedélyezett!

Tilos a terembeli eszközöket kivinni!

A súlyokat és a tárcsákat padra rakni, dobálni tilos!

Fontos, hogy használat után a súlyzók és tárcsák vissza kerüljenek a helyükre.

A teremben elhelyezett eszközök épségét mindenki köteles megóvni, azért mindenki anyagi felelősséggel tartozik!

Az öltözőben vagy máshol hagyott tárgyakért nem vállalunk felelősséget!

A törvényben előirt szerzői jogdij miatt a terem teljes területén csak fülhallgatóval, saját eszközön lehet zenét hallgatni.